Huur een bedrijfsruimte, kantoor of werkplaats in Best

C’park Bata: full-service ondernemers-community

Zoek jij een bedrijfsruimte, kantoor of werkplaats in Best? Ga ondernemen bij C’park Bata. Of je nu ZZP, MKB of startup bent, bij ons kun je terecht. Wij verhuren niet alleen prachtige ruimtes in een monumentale omgeving, maar doen meer. De C in C’park staat voor community. Dat vertaalt zich naar een full-service ervaring die ondernemers samenbrengt en waar ruimte ontstaat voor creatieve ideeën. Wie weet wat je bereikt door je bij ons te vestigen.

Zoek jij een kantoor, bedrijfsruimte of werkplaats in de regio Eindhoven?

Maak een afspraak voor een rondleiding.

bedrijfslocatie noord brabant
Flexplek
flexwerkplekken
Gebouw 21
bedrijfslocatie noord brabant
Kantoorruimte
kleine en middelgrote ondernemingen
Gebouw 21
bedrijfslocatie noord brabant
Bedrijfsruimte
middelgrote ondernemingen
Gebouw 22
bedrijfslocatie noord brabant
Kantoorruimte
middel en grote ondernemingen
Gebouw 31
Bedrijfslocatie Best
Multifunctionele bedrijfsruimte
creëren, ontwikkelen én produceren
Gebouw 31
bedrijfslocatie noord brabant
Werkplaats
ambachtsruimte
Gebouw 32

Huur een kantoor, bedrijfsruimte of werkplaats in Best

Maak kennis met C'park Bata

Sluit je aan bij onze community

Bij C’park Bata huur je niet alleen, je sluit je aan bij een bruisende community. Je bent omringd door andere ondernemers. Wij zetten ons actief in om jullie bij elkaar te brengen. Regelmatig organiseren we daarom een event of netwerkborrel. Wie weet wat je van elkaar kunt leren en wellicht dat je er zelfs extra business mee genereert. Benieuwd wie er allemaal bij ons huurt?

Kijk op onze community-pagina.


 

Bereikbaarheid

C’Park Bata ligt uitermate gunstig ten opzichte van de snelwegen. Je zit op 5 minuten van de A2, op 4 minuten van de A58 en op 20 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Kom je met de trein? Best heeft een eigen NS-station en de bushalte ligt praktisch om de hoek.

Meer weten over C’park Bata? Neem contact met ons op.


 

Omgeving

Het Bata-complex waar C’park Bata is gevestigd herken je gelijk aan de drie vrijwel identieke witte fabrieksgebouwen aan het Europaplein. Deze rijksmonumenten uit 1934 vormen onderdeel van het Nederlands industrieel erfgoed en zijn een historische bezienswaardigheid. Nieuwsgierig naar de omgeving waar wij bedrijfsruimte, kantoren en werkplaatsen verhuren?

Bekijk hier onze gebouwen.

KOM KIJKEN BIJ C’PARK BATA IN BEST

Boek een rondleiding bij onze community-manager Inge Castelijns. Zij kan al je vragen beantwoorden en gelijk de mogelijkheden bespreken.