Eding CNC

Gebouw 31 Unit 0.02

Eding CNC ontwikkelt en produceert professionele CNC besturingen, die wereldwijd worden toegepast in het automatisch besturen van machines. Deze machines creëren een grote verscheidenheid aan producten van de bank die je bij een groot Zweeds warenhuis hebt gekocht tot de onderdelen van de auto waar je in rijdt…vandaar dus onze slogan: “Driving creation”.

BES Vinos

Gebouw 31 Unit 0.03

BES Vinos is een jong bedrijf gespecialiseerd in het leveren van unieke en hoogwaardige Spaanse wijnen van ambachtelijke en duurzame familiehuizen (inclusief een eigen wijnproject in de regio Valencia), voornamelijk aan de betere Nederlandse horeca. Hiernaast richten Björn en Jesper zich op het creëren van exclusieve en gepersonaliseerde relatiegeschenken voor het bedrijfsleven.

Milrem Robotics BV

Gebouw 31 Unit 0.01

Milrem Robotics is de toonaangevende Europese ontwikkelaar en systeemintegrator op het gebied van robotica en autonome systemen voor militaire en civiele toepassingen. Onze missie in Nederland is het creeeren van een uniek robotica centrum waar ontwikkeling, training, customer support, system engineering, simulatie, operationele analyse en conops ontwikkeling samen komen in een uniek bezoekerscentrum.

Woonbond

Gebouw 21 Unit 2.19

De Woonbond behartigt de belangen van huurders en woningzoekenden in Nederland. Wij staan onder meer voor betaalbare huren, voldoende goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties. Dit wordt o.a. bereikt door lobby bij regering en politiek, juridische ondersteuning bij huurconflicten en het ondersteunen van lokale huurdersorganisaties en persoonlijke leden.

MedApp

Gebouw 31 Unit 1.01

MedApp is geen gewone apotheek, maar een apotheek in een app. Het is ons doel om het leven van medicijngebruikers makkelijker te maken met persoonlijke aandacht en oplossingen. Om dit te realiseren combineren we uitgebreide expertise op het gebied van medicijnen met slimme technologie als bron voor de beste service.

Bloedwaardentest.nl

Gebouw 21 Unit 1.23

Bloedwaardentest.nl is de grootste leverancier van laboratoriumonderzoek voor particulieren. Bloedwaardentest biedt inzicht in je gezondheid om acties te kunnen nemen voor een gezonder, langer en fitter leven. Je bloed wordt onderzocht bij een officieel ziekenhuislaboratorium, zonder verwijzing van je huisarts. 800 prikposten in Nederland, altijd dicht in de buurt.

FP2000events

Gebouw 21 Unit 1.24

FP2000 is een modern en flexibel organisatie- reis- en evenementenbureau, met aandacht voor details. Het productenscala bestaat enerzijds uit evenementen en reizen die in eigen beheer worden georganiseerd en anderzijds in opdracht van derden (o.a. particulieren, verenigingen, bedrijven en artiesten).

Nexos

Gebouw 21 Unit 1.24

Nexos Administratie & Advies is een vooruitstrevend en innovatief administratiekantoor gericht op mkb-ondernemers en ZZP-ers. Met MijnNexos bieden we jou dagelijks inzicht in je cijfers en communiceren we heel gemakkelijk over jouw boekhouding. Uiteraard verzorgen wij ook je jaarcijfers en aangiften. Dit doen we altijd voor een vooraf afgesproken prijs!

EINDJE SUPPEN

Gebouw 32 Unit 6

SUPPEN is dé rage voor op het water. Huur een SUP voordelig bij EINDJE SUPPEN en maak een mooie tocht door de natuur of zoek de gezelligheid op van een stad. De lichte en opblaasbare SUP’s zijn makkelijk mee te nemen in een rugzak of worden bezorgd op locatie.

ZonMaximaal

Gebouw 32 Unit 8

Maximaal opwekken, het begint bij ZonMaximaal. Een duidelijk advies op maat, duurzaam lenen en ontzorgen door onze serviceovereenkomst. Wij zijn specialist in zonnepanelen, leveren en installeren zonnepanelen op maat, met keuze uit de beste designs en prestaties én daarom altijd met maximale garanties.