Looking for office space in Best? Book a tour

Are you looking for an office in Best or are you looking for a flexplace, business space or workshop? Send us a message and make an appointment for a tour. We will happily show you the possibilities.

MEET US

Our former community manager tells about her exciting plans for C’park Bata at the time it all started (Dutch video)…

Get in touch

C’PARK BATA
Europaplein 1
5684 ZC BEST

Phone number: 085 1304 199
info@cparkbata.nl
www.cparkbata.nl

OUR LOCATION

C’Park Bata is located on top of the Batadorp junction. We are 5 minutes from the A2 motorway, 4 minutes from the A58 motorway and 20 minutes from the center of Eindhoven. Are you coming by train? Best has its own NS station and the bus stop is a 3 minutes’ walk from our front door.

Parking

You will find ample parking space both at the front and rear of our buildings.

Plattegrond

123RUIT.nl

Gebouw 21 Unit 2.21

123RUIT.nl bundelt de krachten van individuele autoruitspecialisten. Met meer dan 40 deelnemende vestigingen en ruim 110 mobiele serviceunits is 123RUIT.nl de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Dagelijks repareren en vervangen onze specialisten meer dan 601 ruiten. Ervaring gegarandeerd. Altijd een ervaren vakman in de buurt die snel kan helpen.

ACI BV

Gebouw 21 Unit 2.09

ACI is specialist in Microsoft Dynamics 365 / CRM. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Kan het sneller en slimmer? Dan zorgen we daarvoor!

Acousme | Marian Verdonk

Gebouw 32 Unit 13

Wij maken akoestische wolschilderingen. De techniek waarmee we de kleden maken is vrij uniek. Met viltnaalden wordt de wol aan elkaar gehecht, waardoor vloeiende bewegingen mogelijk zijn. In onze workshops kan iedereen zelf een kleine wolschildering maken. Zonder ervaring en in een paar uur gegarandeerd een leuk resultaat.

Archipel, Werk & Talent

Gebouw 22 Unit 1,2 en 3

Werk & Talent is de arbeidsmatige dagbesteding van Archipel locatie de Landrijt. Deze is voor cliënten met een geestelijke aandoeningen. Met deze arbeidsmatige dagbesteding proberen we onze cliënten een gevoel te geven nog een functie te hebben en doelen te kunnen stellen.

AVALITE Visionairs Van Verlichting

Gebouw 32 Unit 15

Avalite levert professionele led verlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling én prijs. Producten met veelal een levensduur van meer dan 100.000 branduren en tot 10 jaar standaard productgarantie.

Bata Industrials

Gebouw 11

Bata Industrials is één van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen. Met het hoofdkantoor in Best is het bedrijf onderdeel van de Bata Shoe Organization. Bij Bata Industrials draait alles om de veiligheid van vakmensen. Daarom doet het bedrijf er alles aan om binnen iedere markt de beste veiligheidsschoenen te maken.

Bata Superstore

Gebouw 21, begane grond

Bata Superstore is een winkel van 750m2 schoenmode voor dames, heren en kinderen. Ons enorm brede assortiment bestaat uit diverse grote merken en sportmerken. Bata staat bekend om haar uitgebreide collectie kwalitatief goede en betaalbare schoenen voor het hele gezin.

BES Vinos

Gebouw 31 Unit 0.03

BES Vinos is een jong bedrijf gespecialiseerd in het leveren van unieke en hoogwaardige Spaanse wijnen van ambachtelijke en duurzame familiehuizen (inclusief een eigen wijnproject in de regio Valencia), voornamelijk aan de betere Nederlandse horeca. Hiernaast richten Björn en Jesper zich op het creëren van exclusieve en gepersonaliseerde relatiegeschenken voor het bedrijfsleven.

Bloedwaardentest.nl

Gebouw 21 Unit 1.18 & 1.23

Bloedwaardentest.nl is de grootste leverancier van laboratoriumonderzoek voor particulieren. Bloedwaardentest biedt inzicht in je gezondheid om acties te kunnen nemen voor een gezonder, langer en fitter leven. Je bloed wordt onderzocht bij een officieel ziekenhuislaboratorium, zonder verwijzing van je huisarts. 800 prikposten in Nederland, altijd dicht in de buurt.

Broekhuizen Installatietechniek

Gebouw 32 Unit 19

Wij zijn een allround installatiebedrijf en houden ons bezig met allerhande werkzaamheden in en om uw huis. Van het vervangen van een kraan tot complete renovatie van uw badkamer. Van het repareren en onderhouden van uw cv-ketel tot vervanging van uw cv-ketel. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

''The next Best thing''