HUREN IN C’PARK BATA

Flexplek
Bata in Best
Flexplek
Gebouw 21
Kantoorruimte
Bedrijfslocatie Best
Kantoorruimte
Gebouw 21
Bedrijfsruimte
C'Park Bata Best
Bedrijfsruimte
Gebouw 31
Bedrijfsruimte
Huurders C'park Bata
Bedrijfsruimte
Gebouw 22
Werkplaats
Bedrijfslocatie Best
Ambacht
Gebouw 32

Huren

Het BATA-complex omvat in totaal een zevental karakteristieke gebouwen waarvan de drie witte gebouwen aan de voorzijde een Rijksmonumentale status hebben. C’park Bata is van start gegaan in gebouw 21, 22, 31 en 32 en zal in de toekomst organisch doorgroeien in het complex. Er zijn nog een aantal bedrijfsruimtes, loodsen, werkplaatsen, opslagplekken en diverse andere ruimtes beschikbaar.

Bereikbaarheid

C’park Bata, gelegen in het gelijknamige Batadorp, ligt enigszins verscholen aan de rand van bedrijventerrein ‘Breeven’ ten zuiden van de kern van Best. Al vanuit de historie een strategisch zeer gunstige locatie in de oksel van het Beatrixkanaal en Wilhelminakanaal, maar zeker zo belangrijk, bij het knooppunt van de Rijkswegen A2 en A58. De aanwezigheid van het NS-station Best draagt bij aan die optimale bereikbaarheid.

Parkeren

Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig, zowel aan de voor- als achterzijde van de gebouwen.

Omgevingsfactoren

Het uiterlijk van het Bata-complex wordt gevormd door de drie, vrijwel identieke fabrieksgebouwen die in een rij aan het Europaplein zijn gesitueerd (gebouwen 11, 21 en 31). Daarachter een eigen wegenstructuur met een drietal vergelijkbare loodsen, alsmede het logistieke centrum. Het complex wordt aan drie zijden omzoomd door groen en bebossing waardoor het zonder meer een fraaie en rustige omgeving biedt. De drie typisch herkenbare witte fabrieksgebouwen, gebouwd in 1934, zijn aangewezen als Rijksmonument en als industrieel erfgoed tot een historische bezienswaardigheid verworden.

Huurder worden?

Meer informatie over onze huurmogelijkheden of direct een rondleiding plannen?

Just hit the button.