BEDRIJFSRUIMTE HUREN IN BEST?

C’Park Bata werkt voor MKB én ZZP

C’Park Bata in Best verhuurt bedrijfsruimte aan het MKB en aan ZZP’ers. Of je nu een groot bedrijf hebt of een startup bent, bij ons kun je terecht. Op het voormalige Bata-fabrieksterrein bieden wij ruimte in zeven karakteristieke gebouwen waarvan er drie zelfs de status van rijksmonument hebben. Zoek jij een kantoorunit, bedrijfsruimte of werkplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Full-service ervaring en ondernemers-community

Wij bieden meer dan alleen bedrijfsruimte. Bij ons geniet je van een full-service ervaring en maak je onderdeel uit van een ondernemers-community. Samen bereik je meer. Daarom zetten we ons actief in om een community te smeden. Wij stimuleren onderling contact door evenementen te organiseren én ruimte te bieden om elkaar te leren kennen. Wie weet wat je bereikt als je de krachten bundelt?

Bij ons kun je terecht voor:

Huren - flex-
Flexplek
flexwerkplekken
Gebouw 21
Bedrijfslocatie Best
Kantoorruimte
kleine en middelgrote ondernemingen
Gebouw 21
C'Park Bata Best
Bedrijfsruimte
middelgrote ondernemingen
Gebouw 22
bedrijfslocatie noord brabant
Kantoorruimte
middel en grote ondernemingen
Gebouw 31
Huren - 31
Multifunctionele bedrijfsruimte
creëren, ontwikkelen én produceren
Gebouw 31
Huren - 32
Werkplaats
ambachtsruimte
Gebouw 32

Bereikbaarheid

C’Park Bata ligt bovenop het knooppunt Batadorp. Dat is niet geheel toevallig aangezien Batadorp de woonwijk naast ons terrein is. Dat vertaalt zich naar een uitermate gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen. Je zit op 5 minuten van de A2, op 4 minuten van de A58 en rijdt binnen 20 minuten naar het centrum van Eindhoven. Kom je met de trein? Best heeft een eigen NS-station en vanaf onze voordeur is het 3 minuten lopen naar de bushalte.

Parkeren

Je vindt zowel aan de voor- en achterzijde van onze gebouwen ruime parkeergelegenheid.

Omgeving

Het uiterlijk van het Bata-complex wordt bepaald door de drie vrijwel identieke witte fabrieksgebouwen aan het Europaplein. Tussen Gebouw 11 en Gebouw 21 vind je via de poort een eigen wegenstructuur die langs een drietal loodsen en het logistieke centrum van Bata Industrials loopt. Het complex wordt aan de andere kanten ingesloten door groen en bebossing. De drie monumentale witte fabrieksgebouwen uit 1934 behoren tot het Nederlands industrieel erfgoed en zijn een historische bezienswaardigheid.

Bedrijfsruimte huren in Best?

Boek een rondleiding bij ons. Dan beantwoorden we je vragen en bespreken we de mogelijkheden.