YOUR HOME OF BUSINESS

Bij C’park Bata maak je onderdeel uit van een bruisende community. Je bent omringd door een variatie aan ondernemers die werkzaam zijn in kunst, fotografie, organisatie & management, landschapsontwikkeling, architectuur, interieurbouw en meubelmakerij, destilleerderij en bierbrouwerij, zeepmaker, massage opleidingen, accountancy, groothandel, apotheek en sport. Hoe divers wil je het hebben?

Regelmatig organiseren we een event of netwerkborrel zodat je kennis kunt maken met je medecommunitymembers.

 

Maak hieronder kennis met onze huurders:

Plattegrond

ONZE HUURDERS

AAT BV

Gebouw 21 Unit 1.17

Wij zijn een bedrijf in de binnen afbouw en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud bouw/timmerwerkzaamheden. Dit doen we in opdracht van klanten zoals Stam en de Koning, Foolen Vastgoed, Van Asperdt. Ook voor de particuliere klant leveren wij topwerk af!

ACI B.V.

Gebouw 21 Unit 2.09

ACI is specialist in Microsoft Dynamics 365 / CRM. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Kan het sneller en slimmer? Dan zorgen we daarvoor!

Acousme | Marian Verdonk

Gebouw 32 Unit 13

Wij maken akoestische wolschilderingen. De techniek waarmee we de kleden maken is vrij uniek. Met viltnaalden wordt de wol aan elkaar gehecht, waardoor vloeiende bewegingen mogelijk zijn. In onze workshops kan iedereen zelf een kleine wolschildering maken. Zonder ervaring en in een paar uur gegarandeerd een leuk resultaat.

Applyanze

Gebouw 31 Unit 1.02

Applyanze heeft als missie om het bedienen van (IoT) apparaten zo simpel mogelijk te maken door apps te bouwen die frictie wegnemen.

Archipel, Werk & Talent

Gebouw 22 Unit 1,2 en 3

Werk & Talent is de arbeidsmatige dagbesteding van Archipel locatie de Landrijt. Deze is voor cliënten met een geestelijke aandoeningen. Met deze arbeidsmatige dagbesteding proberen we onze cliënten een gevoel te geven nog een functie te hebben en doelen te kunnen stellen.

Atelier Gabriele

Gebouw 32 Unit 8

Bij Atelier Gabriele kun je een cursus of workshop volgen op het gebied van tekenen, schilderen, creatief en bloem. Voor zowel volwassen, tieners en kinderen. Het sfeervolle atelier is ruim 100m2 groot. Alle materialen zijn aanwezig om goed aan de slag te gaan. Workshops geschikt voor grotere groepen privé en zakelijk.

AVALITE Visionairs Van Verlichting

Gebouw 32 Unit 15

Avalite levert professionele led verlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling én prijs. Producten met veelal een levensduur van meer dan 100.000 branduren en tot 10 jaar standaard productgarantie.

AW LAB

Gebouw 21, begane grond

AW LAB proposes a wide collection of sneakers of the most famous international sport brands and a wide range of exclusive designs created in collaboration with them. The proposal is completed by a collection of apparel and accessories of the leading sportswear brand and by two private clothing labels.

Bata Industrials

Gebouw 11

Bata Industrials is één van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen. Met het hoofdkantoor in Best is het bedrijf onderdeel van de Bata Shoe Organization. Bij Bata Industrials draait alles om de veiligheid van vakmensen. Daarom doet het bedrijf er alles aan om binnen iedere markt de beste veiligheidsschoenen te maken.

Bata Superstore

Gebouw 21, begane grond

Bata Superstore is een winkel van 750m2 schoenmode voor dames, heren en kinderen. Ons enorm brede assortiment bestaat uit diverse grote merken en sportmerken. Bata staat bekend om haar uitgebreide collectie kwalitatief goede en betaalbare schoenen voor het hele gezin.

C’park Bata is het nieuwste creatieve broeinest waarin werken, recreëren en verblijven samengaan en in harmonie zijn met de omgeving en historische waarden van de locatie. Lijkt dit iets voor jou, laat het ons weten.

''The next Best thing''