YOUR HOME OF BUSINESS

Bij C’park Bata maak je onderdeel uit van een bruisende community. Je bent omringd door een variatie aan ondernemers die werkzaam zijn in kunst, fotografie, organisatie & management, beauty, landschapsontwikkeling, architectuur, massage opleidingen, accountancy, groothandel, apotheek en sport. Hoe divers wil je het hebben?

Regelmatig organiseren we een event of netwerkborrel zodat je kennis kunt maken met je medecommunitymembers.

ONZE HUURDERS

Splaces

UNIT 1.01

Splaces richt zich op het succes van de plek en ons gedrag in de openbare ruimte. En de wonderlijke relatie die mensen hebben met plaatsen. Naast onderzoek en consultancy leidt Martijn van Dijck workshops en geeft lezingen en colleges over placemaking en de macht van de openbare ruimte. Kijk voor meer informatie op de website.

HomeMade Webdesign

UNIT 1.01

HomeMade Webdesign realiseert succesvolle sites voor klanten van elk formaat. Van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot vindbaarheid. Zijn bedrijfskundige- en marketingachtergrond zet hij daar graag bij in. Luisteren, doorvragen, meedenken en niet zomaar alles aannemen, maar ook zelf initiatief tonen. Precies in die volgorde.

HTB accountants & adviseurs

UNIT 1.08

HTB accountants en adviseurs biedt een breed dienstenpakket, zoals accountancy, fiscale advisering en salarisadministratie aan, aan een zeer gevarieerde klantengroep. Al onze klanten hebben hun eigen vragen en behoeften in veel verschillende sectoren. Geïnteresseerd? Bekijk meer info op de website.

Ruimte in Advies

UNIT 1.16

Ruimte in Advies adviseert burgers, bedrijven en overheidsinstellingen bij vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, ruimtelijk bestuursrecht en algemene bestuursrechtelijke zaken. Daarnaast geeft Ruimte in Advies cursussen, presentaties en workshops. Heb jij dus een vraagstuk omtrent omgevingsrecht? Kijk dan eens op de website.

Logistiekinzicht.nl

UNIT 1.18

Logistiek Inzicht is specialist in werving en selectie van HBO/WO personeel voor vacatures in de Logistiek, Supply Chain, Transport en Bedrijfswagens. Iedereen bij Logistiek Inzicht heeft logistiek DNA. Alleen zo kunnen we bepalen of de juiste match ook daadwerkelijk de juiste match is. Geïnteresseerd? Check dan onze website.

Atelier Gabriele

UNIT 1.23

Atelier Gabriële is het adres als je creatief bezig wilt zijn op het gebied van schilderen, tekenen, bloemschikken of creatief. Cursussen en/of workshops worden gegeven in het atelier of -indien gewenst- op een andere locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op het cursussenaanbod op de website!

ACI BV

UNIT 2.09

ACI BV helpt jou met een eenvoudig CRM systeem dat overal en altijd beschikbaar is en dat jouw bedrijf kan helpen om te groeien. Tevens biedt ACI Webservices een uitgebreid aanbod aan om succesvol zaken te doen met Microsoft Dynamics CRM. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de website.

Smakelijk Gezond

UNIT 2.12

Smakelijk en Gezond! De naam zegt het al; Yvonne helpt je naar een gezond voedingspatroon zodat je energieker wordt, met lekkere en gezonde voeding. Ook bedrijven zijn hier aan het juiste adres voor een vitaliteitsprogramma op maat. Interesse? Check dan de website.

SPEAR

GEBOUW 31 - BEGANE GROND

Fitness, het grootste groepslesaanbod, voeding & leefstijl, personal training en fysiotherapie. Allemaal onder 1 dak! Met deze buurman heb je altijd wel tijd om te sporten… Speciaal voor huurders van C’Park Bata biedt Sportcenter Spear een aantrekkelijke korting. Kom je snel een gratis proefles doen?

Mood Massage opleidingen

UNIT 1.19

MOOD massage opleidingen is een erkend opleider met een zeer breed assortiment aan massages. Geïnteresseerd? Proef de sfeer, stel al je vragen en maak kennis met de cursussen en opleidingen tijdens een informatiemiddag/avond.

Kijk voor meer info op de website!

Bata Industrials

GEBOUW 11

Bata Industrials produceert veiligheidsschoenen, werksokken en inlegzolen van zeer hoge kwaliteit. Veiligheidsschoenen zijn van enorm belang in veel industrieën, zoals de bouw, logistiek, chemie en automotive. Bata Industrials is dé trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Opgestart in Tsjechië in 1894 en vanaf de jaren ’30 is actief in Best.

Bata Superstore

GEBOUW 11 | BEGANE GROND

Bata Superstore is een ruime winkel, geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 9u30. Voor de deur gratis parkeren en onder het genot van een kop koffie op je gemak schoenen passen. Je kunt er terecht voor comfortschoenen en trendy modeschoenen. Voor kinderen zijn er schoenen van onder andere Ecco en Braqeez. Ook de veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn in de winkel verkrijgbaar. Behalve schoenen verkoopt Bata Superstore tassen, hoeden, petten, sokken en onderhoudsproducten.

C’park Bata is het nieuwste creatieve broeinest waarin werken, recreëren en verblijven samengaan en in harmonie zijn met de omgeving en historische waarden van de locatie. Lijkt dit iets voor jou, laat het ons weten.

''The next Best thing''