Een flexwerkplek bij C'park Bata
Flexwerken - gebouw 21

Soms is het fijn om te sparren met een gelijkgestemde, nieuwe ideeën en inspiratie op te doen of gewoon elders dan thuis te werken. Flexwerken bij C’park Bata is ideaal voor zzp’ers, freelancers en startups die de volgende stap willen maken. Vanuit thuis is het lastig om aan iedereen te laten zien wat je doet, maar wanneer je omringd bent door andere ondernemers kun je door te flexwerken juist extra business genereren!

De huur van een flex werkplek brengt heel wat voordelen met zich mee. De mooie locatie geeft een goede eerste indruk; fijn als je regelmatig klanten ontvangt! Heb je een belangrijke pitch of presentatie? Dan mag je gebruik maken van onze vergaderruimtes. Wij bieden jou een aantrekkelijke werkplek met alles wat je nodig hebt: stroompunten, een fijn bureau met een goede stoel en natuurlijk lekkere koffie en thee. Het enige dat jij zelf hoeft mee te nemen is je eigen laptop en je kunt meteen aan de slag.

C’Park Bata in Best ligt op 20 minuten van het centrum van Eindhoven en is uitstekend bereikbaar met de auto en OV. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou en je klanten.

Onze flexwerkplekken

Een flexplek bij C’park Bata zorgt ervoor dat jij de focus kunt leggen op zaken die voor jou belangrijk zijn. De rest verzorgen wij voor je. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan services.

Inbegrepen bij alle flexwerkplekken

  • Flexibel lidmaatschap, maandelijks opzegbaar
  • Toegang tot je werkplek op C’park Bata tijdens kantooruren (van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur)
  • Zit- en werkgelegenheid in grote openbare ruimte
  • Dedicated WiFi
  • Zakelijk postadres
  • Gezamelijke printer
  • Gratis parkeren
  • Koffie, thee en water inbegrepen
  • Receptie
  • Deelname aan maandelijkse events

Je hebt al een flexwerkplek voor €150,- per maand!

Niet alleen een flexplek, maar ook deel uitmaken van een sterke community

Bij C’park Bata maak je onderdeel uit van een bruisende community. Je bent omringd door een variatie aan ondernemers die werkzaam zijn in kunst, fotografie, organisatie & management, landschapsontwikkeling, architectuur, massage opleidingen, accountancy, groothandel, apotheek en sport. Hoe divers wil je het hebben?

Regelmatig organiseren we een event of netwerkborrel. Hierbij wordt rekening gehouden met een gemeenschappelijk thema, waarbij jij of andere ondernemers kennis kunnen delen en misschien wel extra business kunnen genereren!
Ook kun je zelf events organiseren bij C’park Bata. Wij staan open om dit voor jou te faciliteren.
Ben je benieuwd naar onze huurders? Kijk dan op onze communitypagina.

Interesse in een werkplek?

Is jouw interesse gewekt? Boek nu een rondleiding bij onze communitymanager Inge Castelijns. Zij staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

The next Best thing