BEDRIJFSRUIMTE HUREN ÉN SAMENWERKEN BIJ C’PARK BATA

Kies voor full-service ondernemen in Best

C’Park Bata verhuurt niet zo maar kantoor- en bedrijfsruimte in Best, wij doen meer. De letter C in C’Park staan voor Community. Wij zien onszelf als een spil waar een business-community omheen kan groeien. Met resultaat. Vanuit Best vormen wij een snel groeiend, creatief broeinest voor bedrijven uit de regio Eindhoven. Wie bieden ruimte aan iedereen: van ZZP tot MKB en van zakelijke dienstverlening tot ambachtelijk handwerk.

Wij verhuren flexplekken, kantoren, bedrijfsruimten en werkplaatsen

Wij verhuren flexplekken, kantoren, bedrijfsruimten en werkplaatsen in de voormalige schoenfabrieken van Bata. Onder onze begeleiding zijn zeven gebouwen, waarvan er drie een rijksmonumentenstatus hebben, weer tot leven gebracht. Wij renoveren de locatie, leggen nieuwe groenvoorzieningen aan én zorgen voor een creatieve inrichting van gedeelde ruimtes. Inmiddels vormt C’Park Bata voor meer dan 90 bedrijven een thuisbasis.

Nostalgie én innovatie komen samen

De historische status van de voormalige Bata fabrieken motiveerde ons om met extra zorg te renoveren. We kozen voor een prachtige mix van nostalgie én innovatie. Door te streven naar harmonie met de locatie en respect te tonen voor de omgeving en zijn historische waarde hebben we een unieke bedrijfslocatie tot stand gebracht. Daar voel je je thuis én ontvang je trots jouw gasten.

Het verhaal achter C'Park Bata

FULL-SERVICE ONDERNEMEN IN BEST

  • Een bemande centrale receptie;
  • Vergaderruimtes;
  • Een lunchroom;
  • Groenonderhoud;
  • Schoonmaak;
  • Evenementen voor onze community;
  • En nog veel meer…

Ruimte voor een goed gesprek

Neem plaats in onze gezamenlijke tuin, schuif aan in de lunchroom of een maak een wandeling langs de monumentale gebouwen. Wij verhuren niet alleen bedrijfsruimtes, maar bieden meer. Bij ons vind je een plek waar jij een goed gesprek met je bezoekers én met je medehuurders kunt hebben. Of je nu binnen geniet van onze unieke zithoeken en vergaderruimtes of buiten van ons terras en terrein, je voelt je bij ons thuis.

Wij brengen onze huurders bij elkaar

Samen kom je verder en bereik je meer. Wij brengen onze huurders bij elkaar. We kunnen daarbij vertrouwen op onze unieke locatie, maar doen net iets meer. Met regelmaat organiseren wij lunches, borrels en bijzondere bijeenkomsten. Daar kun je onder het genot van een hapje en drankje uitgebreid kennis maken met je collega-ondernemers. Wie weet wat je voor elkaar gaat betekenen?

Zoek jij bedrijfsruimte in de regio Eindhoven?

Boek een rondleiding bij ons. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en gelijk de mogelijkheden bespreken.