C'PARK BATA

Bij C’park Bata gaat het om een full-service ervaring

We zijn de hotelier en connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, de meerwaarde van de C’park Bata business community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten diverse diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimtes, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afvalverwerking tot een lunchroom waar je naast heerlijke broodjes en een uitgebreide salade een goed gesprek kunt voeren met je gasten en natuurlijk ook je collega huurders.

We zijn daarmee hard op weg het nieuwste creatieve broeinest van regio Best te worden. Daar werken we, durven we door te ontwikkelen en laten we verblijven samengaan in harmonie met de omgeving en historische waarden van de locatie. Kortom een plek waar echte ondernemers zich helemaal thuis voelen. Ondernemerskeuzes genoeg want van groot tot klein en van dienstverlening tot ambachtelijk werk… alles vindt haar plek op C’park Bata.

Het historische BATA-complex omvat in totaal een zevental karakteristieke gebouwen waarvan de drie witte gebouwen een rijks-monumentale status hebben. Er is een grote variëteit aan kantoorruimte, loodsen, werkplaatsen, opslagplekken en andere ruimtes beschikbaar.

GEBOUWEN

Gebouw 21

Is letterlijk het kloppend hart van C’park Bata. Het is de hoofdingang van het bedrijventerrein, waar je altijd terecht kunt voor vragen en suggesties. Hier bevindt zich ook de lunchroom waar bezoekers en medewerkers elkaar ontmoeten, koffie drinken, vergaderen, flexwerken of een broodje eten. Op de verdiepingen worden flexibele kantoorruimtes van 20 – 400m² tegen aantrekkelijke prijzen verhuurd.

Dit gebouw is ideaal geschikt voor zowel zelfstandige kantoorgebruikers (ZZP’ers), start-ups alsook middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin ontmoeten, ontspanning en kruisbestuiving centraal staan.

Gebouw 31

Rechts naast het hoofdgebouw ligt een soortgelijk gebouw, gebouw 31, bestaande uit 3 verdiepingen van kantoor(achtige) ruimtes. Op de begane grond heeft Sportcenter Spear inmiddels haar intrek genomen. Een goed voorbeeld van hoe de bestaande ruimte nieuw leven heeft gekregen en welke ook perfect aansluit bij het concept. Sportcentrum Spear biedt gebruikers en bezoekers van C’park Bata de mogelijkheid van vrij fitness, groepslessen (o.a. spinning, kickboksen, aerobics), maar tevens fysiotherapie en diëtiek.

De twee bovengelegen verdiepingen bieden gebruiksruimtes tussen 700m² – 1500 m², flexibel in te delen. Vanaf april 2020 verwachten wij de eerste huurders.

Gebouw 32

Gebouw 32

Deze karakteristieke loods ligt achter gebouw 31, met een grootte van in totaal ca. 1.915 m² v.v.o. Dit gebouw is uitermate geschikt voor ondernemers die actief zijn op het gebied van design, ambacht of kunst en op zoek zijn naar een werkplaats en/of sfeervolle praktische werkruimte.

Er zijn ruimtes beschikbaar van 32m² – 375m². Enkele ruimtes beschikken over een eigen ingang, loadingdocks of een eigen rolpoort.