C’PARK BATA BIJ BEST

Onze gebouwen

C’park Bata in Best is oorspronkelijk gebouwd door schoenenfabrikant Bata. Werknemers werden onder meer in het naastgelegen Batadorp gehuisvest. Van het historische Bata-fabriekscomplex beheren wij de zeven karakteristieke gebouwen. Drie witte gebouwen aan het Europaplein vormen de monumentale ingang van het terrein.

Nederlands industrieel erfgoed

De drie vrijwel identieke witte gebouwen zijn rijksmonumenten die onderdeel uitmaken van het Nederlands industrieel erfgoed. In twee daarvan verhuren wij kantoren en bedrijfsruimtes, in het derde maakt Bata Industrials veiligheidsschoenen. In vier overige gebouwen bieden wij onder meer ruimte voor opslag en verhuren wij units aan creatieve professionals.

MAAK KENNIS MET ONZE GEBOUWEN

Over ons - gebouwen - gebouw 21-min

Gebouw 21

Het middelste witte gebouw aan de voorkant van ons terrein is Gebouw 21. Dit was vroeger het kantoorgebouw. Nu fungeert het als hoofdingang van C’park Bata. Op de begane grond vind je de centrale receptie, een schoenenwinkel én een gezellige lunchroom. Ook is hier een grote vergaderzaal. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich bedrijfsruimtes van 20 tot 300 m2. Hier vind je ook onze gedeelde vergaderruimtes en spreekkamers.

Over ons - gebouwen - gebouw 22-min

Gebouw 22

Recht achter Gebouw 21 ligt de voormalige verpakkingshal van de schoenfabriek. In dit gebouw verhuren wij drie units die in oppervlak variëren van 268 tot 1.100 m2. Eén unit doet dienst als voorraadruimte en in de tweede is een werkplaats voor arbeidsmatige dagbesteding. De grootste van de drie units is een sportcentrum. Naast reguliere fitness- en groepslessen worden hier speciaal voor de andere huurders trainingsmomenten voor ondernemers gepland.

Over ons - gebouwen - gebouw 31-min

Gebouw 31

Het witte gebouw rechts van het hoofdgebouw is Gebouw 31. Hier werden vroeger kousen gemaakt. De bovenste twee verdiepingen bieden ruimte aan middelgrote bedrijven. Hier zijn kantoren met een oppervlak tussen de 125 en 950 m2 gevestigd. Op de 1500 m2 begane grond verhuren wij multifunctionele bedrijfsruimtes met een oppervlak van 84 tot 430 m2. Ook hier vind je een grote vergaderruimte met plaats voor max 20 personen.

Over ons - gebouwen - gebouw 32-min

Gebouw 32

Gebouw 32 deed vroeger dienst als magazijn. Nu is het helemaal ingericht voor de verhuur van werkruimtes aan ambachtslieden en creatieve professionals. Zoek jij een werkruimte die bij uitstek geschikt is als werkplaats voor een ambacht of creatief beroep? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden praktische werkplekken met een oppervlak van 30 tot 200 m2. Enkele units zijn voorzien van een eigen rolpoort.

Gebouwen 11, 12 en 42

In de gebouwen 11, 12 en 42 is Bata Industrials gevestigd. In de fabrieksruimte in Gebouw 11 worden veiligheidsschoenen gemaakt. Daarnaast vind je hier de kantoren, showroom en logistieke afdelingen van Bata Industrials. Tussen Gebouw 11 en Gebouw 21 staat een poort die toegang biedt tot het eigen wegennet van C’park dat langs de gebouwen 12, 22, 32 en 42 leidt.

Kom kijken bij C’park Bata in Best

Boek een rondleiding bij ons. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en gelijk de mogelijkheden bespreken.